Flyttstädning

Flyttstädning

FlyttstädningVi är ett seriöst städföretag som dagligen arbetar med flyttstädningar. Åtar vi oss ett städuppdrag står kunden i centrum, för oss är det A och O att kunden ska känna sig trygg med att överlämna städningen till oss.

Därför får Du för flyttstädning ett fast pris där det är tydligt vad som ingår, så att Du inte ska behöva oroa Dig över att några dolda kostnader tillkommer.
rut-2016För våra uppdrag ingår städgaranti, vår personal går över punkt för punkt enligt flyttstädlistan, och skulle Du mot all förmodan känna Dig missnöjd med något, kommer vi snabbt ut och åtgärdar detta.
Vi utför även all annan städning, från vanlig återkommande hemstädning, ”vårstädning” och grovstädning till saneringsuppdrag.

Kontorsstädning

Vi utför givetvis även städning åt företag, föreningar och dylikt. Städning av exempelvis trapphus, möteslokaler, kontor samt produktions- och lagerutrymmen.
Oavsett om Ni önskar hjälp för enstaka städning, eller vill ha oss återkommande, kan vi erbjuda kvalitétsstädning till konkurrenskraftigt pris.

Du är såklart också varmt välkommen att ringa oss, om du har frågor eller helt enkelt hellre vill boka via telefon!

0418-100 46 | 0708-500 360