Cookie Policy

HUR VI ANVÄNDER COOKIES

360Move AB, org. nr. 559156-7705, Östergatan 11B, 261 31, Landskrona, ”Vi”, följer svensk dataskyddslagstiftning. Vi använder cookies, web beacons och liknande tekniker (gemensamt benämnda ”cookies”) bland annat för att analysera prestanda för våra webbplatser, analysera hur våra webbplatser används, samt för att anpassa dem efter dina önskemål. Vi använder även cookies för att kunna rikta relevant marknadsföring till dig. Cookies kan inte skada din enhet. Våra cookies lagrar inte känslig information som ditt namn, adress eller betalningsinformation. Nedan förklarar vi hur vi använder cookies och vilka val du kan göra.

Vänligen se även 360Moves integritetspolicy vad gäller hantering av dina övriga personuppgifter. Du kan alltid kontakta oss om du har frågor kring integritetsskydd genom att skicka ett e-postmeddelande till info@360move.se eller ringa kundtjänst på telefon + 46 (0)41810046

VAD ÄR COOKIES?

En cookie är en textfil med identifierare som skickas från 360Moves eller våra partners webbservrar och sparas tillfälligt eller varaktigt på din enhet. Cookies används för att ge tillgång till olika funktioner. Vi använder olika typer av cookies:

  • Förstapartscookies är cookies satta av webbplatsen du besöker.
  • Tredjepartscookies är cookies satta av en tredjepartssida. Dessa används främst för att samla information för annonsering och skräddarsytt innehåll samt för webbstatistik.
  • Tillfälliga cookies kallas även sessionskakor och lagras temporärt i enhetens minne och används när du navigerar på webbplatserna och i nätbutiken.
  • Tillfälliga cookies försvinner när du stänger din webbläsare.
  • Varaktiga cookies är cookies som sparas på din enhet under den tidsperiod som anges i cookien, eller till dess att du tar bort dem.
  • Web beacons (kallas ibland även single-pixel GIFs eller clear GIFs) är små transparenta bilder som används tillsammans med cookies för att räkna användare som besökt webbplatser. Vi skickar även med web beacons i nyhetsbrev eller e-post för att avgöra om meddelandena har öppnats eller vidarebefordrats.
  • Liknande tekniker är tekniker som lagrar information i din webbläsare eller i din enhet på ett sätt som liknar cookies och web beacons.

HUR KAN DU HANTERA COOKIES?

Om du föredrar att begränsa, blockera eller ta bort cookies från 360Move.se, eller från någon annan webbplats, kan du göra det via webbläsaren eller inställningarna i din mobiltelefon eller surfplatta. Använd hjälpfunktionen i din webbläsare eller enhet för att lära dig mer om hur du ändrar dessa inställningar. Du kan exempelvis välja att blockera alla cookies, endast acceptera förstapartscookies, eller radera cookies när du stänger ner din webbläsare. Observera att om du vill kunna använda innehållet och de personligt anpassade funktionerna på 360Move.se fullt ut, måste du acceptera cookies eftersom vissa personligt anpassade funktioner på webbplatsen endast är tillgängliga om dessa cookies används.

COOKIES VIA GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics är en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google, Inc. Google Analytics använder cookies för att vi ska kunna utvärdera och rapportera användningen av vår webbplats, till exempel genom att samla data om sidvisningar och klick. Dessa analyser används inte för att identifiera dig eller för att följa din navigering till andra webbplatser. Informationen som samlas in om din användning av webbplatsen (inklusive din IP-adress) kommer att överföras till och lagras av Google på servrar i USA. Du kan tacka nej till Google Analytics med det här webbläsartillägget: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout eller blockera dessa cookies tillsammans med andra cookies genom att justera inställningarna för din webbläsare.

KONTAKTA OSS

360Move AB, registrerat hos Bolagsverket med organisationsnummer 559156-7705 och adressen Östergatan 11B, 261 31, Landskrona, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Vi följer svensk dataskyddslagstiftning. Kommentarer eller frågor angående denna Integritetspolicy eller frågor angående 360Moves behandling av dina personuppgifter kan skickas till:

360Move AB
Att: Kundtjänst
Östergatan 11B, 261 31, Landskrona
info@360move.se
Telefon: + 46 (0)41810046

Den registrerade har rätt att rikta klagomål till Datainspektionen:

Telefonnummer: 08-657 61 00, e-postadress: datainspektionen@datainspektionen.se

Vid frågor om Policyn eller vid andra önskemål avseende personuppgifter, vänligen kontakta 360MOVEs dataskyddsombud:

Lee Duffy
lee@360Move.se

Ändringar av policyn

360Move förbehåller sig rätten att ändra och uppdatera denna policy vid behov.

Övriga tjänster

Back to top